Welkom op

Workshops zomer 2020

Graag bieden wij de mogelijkheid aan, om een workshop te volgen. We willen dit laten verlopen volgens de corona maatregelen, dus neem even door wat we verwachten van jullie en wat we bieden.

We gaan in kleinere groepen werken, daar we dan beter afstand kunnen houden, indien jullie met een bubbel komen, en daardoor misschien met een persoon meer zijn, geef dan gerust een seintje, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Past een datum of een namiddag niet en wil je de workshop volgen, geef dan ook even een seintje en kunnen we even kijken of het op een andere moment kan.

De workshop duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Toekomen kan je vanaf 12.45 u - opvang voorzien tot 17.30 uur.

Workshop theelichthouder decoreren 

Tijdens deze workshop gaan we een houten theelicht houder decoreren tot een unieke theelichthouder.                                                                 We gaan gebruik maken de technieken verven en decopatch, en onze creativiteit de vrije loop laten. Verder gaan we de theelichthouder voorzien van een beschermlaag, zodat hij tijdens de zomers dagen buiten op het terras kan gebruikt worden.

Deze workshop zal plaatsen vinden op vrijdag 31 juli 2020 van 13 u tot 17 u. Voor max 6 personen

                                                        donderdag 6 augustus van 13u tot 17u. Voor max. 6 personen 

                                                        dinsdag 18 augustus van 13u tot 17u. Voor max 5 personen

Toekomen kan je vanaf 12.45 u - opvang voorzien tot 17.30 uur.

Prijs € 15/per persoon, inclusief een drankje en een versnapering. En natuurlijk gaat de theelichthouder met theelichtje mee naar huis, zodat hij op jullie terras kan stralen.

Inschrijven kan via wim.plattua@hotmail.com en graag dan ook jullie telefoon noteren, zodat we jullie kunnen bereiken.