Auto stickers

Autostickers droog plakken.

1 Kies de plaats uit waar je de sticker wil plakken.

2 Zorg ervoor dat je de stickers kleeft bij een minimale temperatuur van 10 graden, en droog weer. De auto in de garage zetten is ook een optie. Ideale temperatuur is tussen de 10 en 25 graden.

3 Maak de gekozen plaats goed schoon en vetvrij. Hiervoor kan je afwasmiddel of glasreiniger gebruiken. Laat de ondergrond goed drogen.

4 Nu haal je het beschermpapier heel voorzichtig van de doorzichtige drager ( transfer) . Hierbij is het de bedoeling dat de sticker blijft zitten op het transfer. Gebeurd dit niet en blijft deze achter op het beschermpapier, plak het dan voorzichtig terug en wrijf over dit stukje nog eens goed zodat het gaat hechten aan het transfer.

5 kleef nu de sticker met het transfer op de gekozen plaats op je auto.

6 bekijk door het transfer dat de sticker overal goed aansluit en wrijf hem er met het transfer goed op.

7 Vouw een hoekje van het transfer om. En trek heel langzaam en voorzichtig het transfer van de sticker. Blijft er toch iets op het transfer zitten, ga dan even terug en wrijf weer goed aan, ga zo door tot de ganse sticker op het oppervlakte zit.

8 Tot slot, wrijf en druk de sticker goed aan met je vingers, zodat hij overal goed hecht.

Vermijd het gebruik van een ijsschraper over de sticker, alsook het veelvuldig gebruik van ruitenwissers.

Tot slot dit zijn op maat gemaakte stickers en kunnen dus niet retour gezonden worden. Je krijgt bij aanpassingen van stickers, steeds een ontwerp te zien, dat goedgekeurd moet worden, waarbij de klant goed moet kijken op eventuele fouten in het ontwerp. Ook leveren wij enkel de sticker en is het aanbrengen van de sticker ten laste van de klant, alsook de risico’s dat dit fout zou lopen.

Bij eventuele twijfel er zijn voldoende instructie video’s te vinden op You Tube.

Succes ermee.

Stickers geplot , deze zijn dus over te brengen met transfer papier. 

BELANGRIJK; al deze stickers worden in het WIT geleverd, indien een andere kleur gewenst, graag dit mededelen, soms zijn er details in een andere kleur , dat kan je zien in het ontwerp. ( dus ontwerp, alles wat zwart is word in WIT geleverd).