Windlicht, in parafine dieren

 Lampionkaars, dit is een lantaarn gemaakt in parafine, waarin een theelichtje gezet wordt om te branden. Dus van deze kaarsen hebt u zeer veel plezier.

Op de kaars kunnen verschillende tekeningen aangebracht worden. Deze zijn of decomateriaal of servetten die d.m.v. een speciale techniek worden aangebracht.

Tevens lenen deze kaarsen zich ook perfect voor bv. een huwelijk, geboorte, verjaardag, huwelijksverjaardag en andere gelegenheden. We kunnen er namen en datum op aanbrengen. (dit wel mits een kleine meerprijs)

Al de lantaarns hier onder zijn onmiddellijk leverbaar !!!!!! Ideaal dus als er op de laatste moment nog een presentje gekocht moet worden.

Was je op zoek naar een andere tekening op de kaars, doe gerust een mailtje, we hebben wel het een en ander in voorraad. ( deze moeten dan uiteraard nog gemaakt worden)

Op deze kaarsen kunnen eigen servietten aangebracht worden, zodat ze bv. perfect aansluiten bij de feesttafel. Ook kunnen we mits het gebruik van speciaal papier een foto of een uitnodiging aanbrengen.

Deze kaarsen zijn enkel af te halen, we sturen ze niet op, omwille, dat we denken dat deze toch niet heel gaan toe komen.

Al onze lantaarns kosten € 16 , tenzij anders vermeld.

  Ziehier een foto van onze hond Gismo op een lantaarn, dit kunnen we ook doen met uw geliefd huisdier of eender welke andere mooie foto.

Hieronder zijn de lantaarns met DIEREN te bewonderen

Valentijn, Huwelijk

Voorjaar, Pasen

Dieren

Bloemen, tuin

Sporten, voertuigen

Films, speelgoed, prinsen, prinsessen, enz...

Kerst