Welkom op

baby knuffels (lappenpoppen, rammelaars,...)

Even een beetje uitleg bij de baby knuffels, deze knuffels zijn gemaakt met geborduurde oogjes en neusjes, zodat er niets kan losgepruts worden door de kleine babyhandjes.

De lappenpoppen, zijn leuke knuffelpopjes waarvan enkel het hoofdje en soms de pootjes zijn opgevuld, het lichaampje is niet opgevuld waardoor de kindjes deze knuffels tegen hun gezichtje kunnen houden. Ze worden geleverd in een prachtige geschenkverpakking, op de foto's zit de knuffel op zijn doos.

De knuffelsterren, zijn mooie sterren met een leuk gezichtje, ook hier is het erop geborduurd. Sterren hebben armpjes en beentjes om leuk aan te frutselen, fijn bij het in slaap vallen, deze worden ook geleverd in een leuke geschenkverpakking, zoals op de foto's te zien.

De knuffeldoekjes en rammelaar, de knuffeldoek is een gehaakte vorm, lekker om tegen het gezichtje aan te leggen als ze in slaap vallen, het hoofdje is gevuld. De rammelaar is bijhorend met de knuffeldoek en bevat een rammelballetje of rammelschijfje, leuk om te spelen. Worden ook geleverd in een leuke geschenkverpakking.