Hieronder ga je voorbeelden en mogelijkheden zien die we kunnen realiseren met banners en vlagenlijnen. Hier bestaat de mogelijkheid deze volledig volgens jullie wens te personaliseren. Dus een idee, maar het staat er niet tussen, geef een seintje en we proberen het samen met jullie te realiseren.

Onze banners en vlagjes kunnen gebruikt worden voor reclame, verjaardagen, geboorte, doop, babyborrel, huwelijk, jubileum enz.... Kortom voor elke gelegenheid waarbij je iemand wil verrassen. 

Materialen en inkten:

Wij gebruiken de officiële eco-sol max inkten van roland DG. Deze geven de beste resultaten zoals hieronder.

ECO-SOL MAX heeft een ruim kleurengamma, is extreem stabiel en droogt snel. De dekking is zeer goed, waardoor het verbruik beperkt is. De inkt heeft een lichtechtheid van drie jaar (Gebaseerd op versnelde weertesten. Resultaten kunnen verschillen naargelang locatie en toepassing) bij buitengebruik, zonder laminaat. Kleurgradaties en de kleinste details worden prachtig geprint, zelfs bij hoge snelheden. Met deze inkt kunt u bovendien op een uitgebreide reeks gecoat en ongecoat materiaal printen.

Voor de banners gebruiken wij ook de officiële producten van roland DG, Frontlit banners zijn standaard banners, bestemd voor zowel binnen- als buitengebruik. Frontlit is een sterk PVC spandoek van 510 gram. Het doek kan beprint worden aan één zijde. Het is geschikt voor grote formaten en kan zowel indoor als outdoor worden gebruikt.