Wij maken stickers volledig op wens van de klant. Op de website zal U verschillende reeds gemaakte voorbeelden terug kunnen vinden. Bij vragen of een mogelijks bestelling, aarzel dan niet om ons te contacteren. Verzendkosten voor stickers die in brievenbuspost passen is volledig gratis (enkel binnen België). Andere manieren van verzenden moeten aangevraagd worden. Verzenden is steeds op het risico van de klant.

 

 

Materialen en inkten:

Wij gebruiken de officiële eco-sol max inkten van roland DG. Deze geven de beste resultaten zoals hieronder.

ECO-SOL MAX heeft een ruim kleurengamma, is extreem stabiel en droogt snel. De dekking is zeer goed, waardoor het verbruik beperkt is. De inkt heeft een lichtechtheid van drie jaar (Gebaseerd op versnelde weertesten. Resultaten kunnen verschillen naargelang locatie en toepassing) bij buitengebruik, zonder laminaat. Kleurgradaties en de kleinste details worden prachtig geprint, zelfs bij hoge snelheden. Met deze inkt kunt u bovendien op een uitgebreide reeks gecoat en ongecoat materiaal printen.

 

Onze vinyl is ook van roland DG en speciaal ontworpen voor deze inkten, deze is ongelamineerd houdbaar van 3 tot 5 jaar houdbaar afhankelijk van de plaats.

Voor de banners gebruiken wij ook de officiële producten van roland DG, Frontlit banners zijn standaard banners, bestemd voor zowel binnen- als buitengebruik. Frontlit is een sterk PVC spandoek van 510 gram. Het doek kan beprint worden aan één zijde. Het is geschikt voor grote formaten en kan zowel indoor als outdoor worden gebruikt.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het aanbrengen van de stickers en de wijze waarop dit gebeurd. Onze prijzen zijn dan ook exclusief aanbrengen van sticker.

Wij ontwerpen de stickers en banners, volgens wens, en vragen goedkeuring van het ontwerp alvorens wij overgaan tot druk ervan.

Statische raamstickers

Pasen

Deze stickers zijn statisch en dus zeer gemakkelijk te kleven en verwijderen op vensters en spiegels, deze kunnen ook hergebruikt worden. De stickers die we hier laten zien zijn voorbeelden, we kunnen er op vraag ook andere maken en de grootte kan ook aangepast worden, de prijs word berekend volgens het verbruik van statische vinyl.